Код об'єкта
299135

2-кімнатна квартира на вул. Пушкінська

Кімнат
вул. Пушкінська, Приморський, Одеса

Щоб змінити валюту клікніть по кнопці

43 500 $
  • 669 $ за м²

Опис

Уявіть собі життя в обителі історії, де кожен куточок дихає минулими віками. Ця квартира в історичному центрі міста – справжня перлина архітектури. Будівля, в якій вона розташована, є справжньою пам'яткою мистецтва.

Ця простора квартира загальною площею 65 м² вражає своїми можливостями. На вас чекають дві кухні з газовими плитами (14 і 6 м²), що робить її ідеальним місцем для кулінарних експериментів та прийому гостей. Особливістю цієї квартири є балкон, з якого відкривається чудовий краєвид на барвистий центр міста.

Вам більше не доведеться турбуватися про місце для зберігання, оскільки тут є простора комора для ваших речей. А велика площа квартири дозволить вам втілити в життя найсміливіші дизайнерські рішення.

Ми чесно відзначаємо, що квартира вимагає освіжаючого ремонту та має дерев'яні вікна та сходи з металу та дерева. Однак ми вважаємо, що це відкриває перед вами нескінченні можливості для втілення власних ідей та створення затишного оздоблення, яке відображатиме ваш стиль.

І, звичайно ж, не забудемо згадати, що у квартирі встановлені АГВ та колонка. Завдяки їм вам завжди буде тепло в прохолодний час, і це навіть не залежить від доступності електроенергії. Так що ви можете насолоджуватися комфортом у будь-яких умовах.

Завдяки своєму розташування Вам відкриті шляхи в різні магазини, кафе, центри. Також за кілька метрів знаходиться єдиний в Одесі ТЦ "ЦУМ", знаменитий асортиментом своїх магазинів та чудовим інтер'єром. Вже не говорячи про особливість нашого міста - ринок Привоз, який знаходиться в парі кварталів від Вашого майбутнього житла.

Оскільки це одна з центральних вулиць Одеси, то нею і найближчими кварталами ходить різний громадський транспорт і Ви зможете швидко дістатися багато рис міста.

А як приємний бонус: господар залишить вам усі меблі та техніку, що зробить переїзд максимально комфортним та безтурботним. Це унікальна можливість втілити мрії в реальність, перейнявшись духом історії та комфортом сучасності. Не пропустіть шанс стати власником цієї унікальної квартири!
© 2001-2024 Агенція нерухомості “Atlanta”
Усі права захищені.