Код об'єкта
301651

Будинок (капітальний) на вул. Неделіна

Кімнат
вул. Неделіна, Київський, Одеса

Щоб змінити валюту клікніть по кнопці

90 000 $
  • 947 $ за м²

Опис

Продається просторий двоповерховий будинок із мансардою загальною площею 95 м² у Київському районі, між Чубаївкою та Фонтаном. Цей мальовничий куточок знаходиться на вулиці Недєліна, між вулицями Жаботинського та Петрашевського, на ділянці 1,7 сотки.
Дизайнерський ремонт створює атмосферу сучасності та затишку, роблячи будинок придатним для приємного проживання. Будівництво будинку було завершено у 2010 році, що забезпечує його надійність та сучасні стандарти.
Високі стелі в будинку досягають 3,45 метра, надають простору та легкості приміщенням. Стіни будинку виконані з черепашника, що додає характеру та оригінальності. У будинку передбачені зручні широкі сходи, що ведуть на другий мансардний поверх.
Усі комунікації міські, і у будинку виконано якісний ремонт. Важливо відзначити, що на ділянці також є просторий захищений задній двір розміром 70 м², прикрашений квітами та плодовими деревами.
Опалення забезпечується завдяки АГВ, а гаряча вода подається із газової колонки, які зберігають функціональність навіть при відключенні електрики.
Будинок має вхід через спільне подвір'я. Паркування автомобіля на вулиці, де обладнано відеокамери для додаткової безпеки. На подвір'ї немає можливості залишити автомобіль, проте в'їзд можливий.
Додатково в будинку передбачений підвал під кухнею, який може використовуватись для зберігання або додаткового простору на ваш вибір.
Розташування будинку сприятливе для життя та дозвілля. Поруч із ним знаходяться дитячі садки, ветеринарна клініка, супермаркети, поштові відділення, магазини та лікарня. Вулиця, на якій розташований будинок, тиха та оточена зеленню, а за 10 хвилин ходьби є сквер для прогулянок.
Не пропустіть шанс обзавестися цим просторим будинком у мальовничому місці, де море всього за кілька хвилин їзди на автомобілі.
© 2001-2024 Агенція нерухомості “Atlanta”
Усі права захищені.