Код об'єкта
305814

1-кімнатна квартира на вул. Пирогівська

Кімнат
вул. Пирогівська, Приморський, Одеса

Щоб змінити валюту клікніть по кнопці

17 000 $
  • 708 $ за м²

Опис

Ця кімната після капітального євроремонту, і ви відразу відчуєте затишок і комфорт. Чиста парадна з мармуровими сходами зустрічає вас щодня, додаючи шарму вашому будинку. У вас буде власний лічильник на світло, воду та газ, що забезпечить повний контроль над вашими витратами.

Розташування цієї кімнати – просто ідеальне! Менше 1 км до моря, і ви зможете насолоджуватися морським бризом у будь-який час. Крім того, ви знаходитесь в парі кроків від Французького бульвару, де на вас чекають затишні прогулянки та відмінні ресторани.

Чудова транспортна розв'язка забезпечить швидкий доступ до всього, що вам необхідно. І, що особливо зручно, у самому будинку знаходиться супермаркет Таврія В, аптеки, приватні лікарі та інші зручності.

Поруч із вашим новим житлом є церква, музей, медичні центри, магазини, салони краси, кафе та багато іншого. Ви житимете в самому центрі подій, і вас завжди буде оточувати все необхідне.

Не пропустіть цей шанс на новий початок у комунальній квартирі з індивідуальністю та комфортом. Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб дізнатися більше та планувати ваше майбутнє житло!
© 2001-2024 Агенція нерухомості “Atlanta”
Усі права захищені.